all

[NL] Atelier ter overname

Omdat het qua financiën, tijd en afstand erg lastig aan te houden is, zoek ik iemand die het contract van mijn atelier in Vlaardingen kan overnemen of kan delen. Deze is gevestigd in OOAK (de oude haringrokerij) aan de Wilhelminakade. Het is een hele gezellige hub met 30 verschillende kunstenaars.

Specificaties:

30m3 op de 1e verdieping
Hoog plafond en veel licht
Centrale verwarming
Keukentjes en sanitaire voorzieningen
Gratis parkeren voor de deur
Metrostation, Supermarkt, Post-punten, Centrum op loopafstand

Kosten:

Bij volledige overname:
Huur per maand ex. btw 320 euro
Huur per maand incl. btw 387,20 euro
Borg: 3 maal huur ex. btw: 960 euro
Meubilair in overleg

Bij atelier delen:
Huur per maand ex. btw 160 euro
Huur per maand incl. btw 193,60 euro
Borg: 3 maal huur ex. btw: 480 euro
Meubilair in overleg

Adres:

Koninging Wilheminahaven zz20, 3134 KG Vlaardingen

Meer info:

https://ooakcompany.com/

Je neemt dus mijn lopende contract over. Deze loopt tot juli 2023. Ik kan met mijn huidige omstandigheden maar 2 keer per week in het atelier aanwezig zijn en dat vind ik zonde. Het is een hele mooie plek en bleef er graag als ik in de buurt zou wonen. Bij contract delen maak ik 15m2 voor je vrij. Let op dat ik met stoffen werk. Het wordt stoffig.

Interesse?

Mail me even op info@samalla.nl of app naar 0622775050.

De groene (verf) vlekken zijn inmiddels overgeschilderd. Dit zijn foto’s van toen ik er voor het eerst kwam kijken (dus leeg).

Voor alle duidelijkheid: Ik stop niet met mijn bedrijf. Ik ga elders verder, waar het voor mij beter te doen is.